O NAMA

O NAMA

B&MJ Janjušić je firma koja je za nešto više od decenije postojanja izrasla u jednog od lidera u proizvodnji i prodaji PVC i aluminijumske stolarije. Sebi smo dali zadatak da tržištu ponudimo kvalitet bez kompromisa u jedinstvenoj kombinaciji profila, stakala i okova od kojih se izrađuje naša stolarija po mjeri, praćena besprekornom uslugom tokom prodaje, ali i isporuke i ugradnje. Tu smo da odgovorimo na sve visoke tehničke i estetske zahtjeve koje pred nas postavite, vodeći računa i o najsitnijim detaljima, a poštujući Vaše vrijeme i novac. Naša stolarija pretvara kuću u dom ili ugodan poslovni prostor. Mi brinemo o našim korisnicima i proizvodima, čak i nakon što je ugradnja završena i pružamo besplatan servis u garantnom roku.

Naš stručni tim je za Vas uvijek tu da pomogne savjetom i iskustvom, te da pronađe najbolje i najoptimalnije rješenje za svaki zadatak koji nam postavite – od projektovanja i sigurnosti do toplotne i zvučne izolacije.

Mi brinemo i o prirodi jer su naši proizvodi izrađeni po najvišim ekološkim standardima i uspešno odgovaraju na sve izazove energetske efikasnosti.

Zašto smo najbolji?

Dostava

Dostava stolarije na području Bosne i Hercegovine i šire.

Cijena

Imamo najbolje cijene stolarije u regionu, pošaljite zahtjev za brzu ponudu i uvjerite se

Kvalitet

Njemački sistem Gealan garantuje čvrstoću i kvalitet PVC profila.

Garancija

Višegodišnja garancija na naše proizvode. Servis i održavanje.

Brzina isporuke

Izrada i isporuka stolarije u najkraćem vremenskom roku.

ZA SVA DODATNA PITANJA POZOVITE NAS I RADO ĆEMO ODGOVORITI NA SVA VAŠA PITANJA.