RAZNOLIKOST BOJA

RAZNOLIKOST BOJA
22. Jula 2019. Komentari isključeni za RAZNOLIKOST BOJA Površina janjusic

Prozori i vrata u boji naglašavaju izgled fasade. Zgrade tako postaju atraktivni objekti koji privlače poglede i postaju prepoznatljivi. Prozori, ulazna i podizno-klizna vrata kao dio fasade izloženi su sunčevim zrakama, atmosferskim utjecajima i mehaničkim djelovanjem pri čemu do izražaja dolazi činjenica da nisu svi profili u boji jednake izdržljivosti i svojstva.


Vanjski sloj akrilnog stakla dvostruko je tvrđi od PVC-površine bijelih prozora. Odlikuje ga izuzetna otpornost na ogrebotine i postojanost na vremenske uticaje. Glatka, neporozna, mat površina neosjetljiva je na prljavštinu.Sloj akrilne boje ne može se oljuštiti ili otkinuti od podloge. Acrylcolor prozore gotovo da i ne treba održavati te se izuzetno lako njeguju.


Za sve kojima je važan prirodan izgled, a ne žele se odreći prednosti moderne tehnologije prozora, na raspolaganju su PVC prozori u drvodekoru. Preporučuju se kod klasičnih renoviranja starih zgrada, kao i kod novogradnje s prirodnim izgledom. Prozori u dekoru istovremeno posjeduju sve pozitivne karakteristike modernih PVC prozora i dekorativni efekt drveta.


EKSKLUZIVNE DRVODEKOR FOLIJE

B&MJ Janjušić